ORDU'YA YENİ NESİL DURAKLAR

Okuduğunuz haber
SELİN İZLERİ SİLİNİYOR

ALTINORDU EKİPLERİ 192 NOKTAYA MÜDAHALE ETTİ

Anasayfa   /    YAŞAM    /    SELİN İZLERİ SİLİNİYOR

SELİN İZLERİ SİLİNİYOR

Altınordu Belediyesi ekipleri tarafından bölgemizde ve şehrimizde etkili olan sağanak yağış sonrası oluşan sel ile birlikte şehirde biriken çöpler süpürülüyo

YAŞAM      28 Agustos 2020 - 09:51     0

SELİN İZLERİ SİLİNİYOR

Altınordu Belediyesi ekipleri tarafından bölgemizde ve şehrimizde etkili olan sağanak yağış sonrası oluşan sel ile birlikte şehirde biriken çöpler süpürülüyor, sokaklar yıkanıp dezenfekte ediliyor.
Bölgemizde ve şehrimizde görülen afet niteliğindeki aşırı yağışlara karşı tüm imkanlarını seferber eden Altınordu Belediyesi gerçekleştirdiği alt yapı yatırımları, yağış öncesi aldığı önleyici tedbirler ve yağış anında gerçekleştirdiği etkili müdahaleler ile sel afetinin en az hasarla atlatılmasını sağladı.

‘Temiz Şehir Altınordu’ parolasıyla kent temizliği konusunda yaptığı çalışmalarla her kesimin takdirini toplayan Altınordu Belediyesi, aşırı yağışların ardından selin izlerini silmek için şehirde seferberlik başlattı.
Yapılan çalışmalarla şehrin tüm sokak cadde ve bulvarları önce süpürülüyor sonra yıkanıp dezenfekte ediliyor.
Aşırı yağışlar sırasında şehirde bazı noktalarda biriken yağmur suları herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan ekiplerimizce tahliye edildi.
Altınordu Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı çalışmayla bir yandan sel sularıyla biriken çöpler süpürülüyor, molozlar kaldırılıyor diğer yandan süpürülen cadde ve sokaklar çevreye ve doğaya zararsız dezenfektan içerikli özel solisyonlarla dezenfekte ediliyor.

Ayrıca konutlarını ve iş yerlerini su basan vatandaşların ev ve iş yerleri de Altınordu Belediyesi ekiplerince yıkanıp dezenfekte ediliyor.
Yapılan çalışmalarla hem şehirde çevre ve görüntü kirliliğine hem de toplum sağlığını tehdit edebilecek olumsuzluklara izin verilmiyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ