SELİN İZLERİ SİLİNİYOR

Okuduğunuz haber
ALTINORDU EKİPLERİ 192 NOKTAYA MÜDAHALE ETTİ

DENETİMLER DEVAM EDİYOR

Anasayfa   /    YAŞAM    /    ALTINORDU EKİPLERİ 192 NOKTAYA MÜDAHALE ETTİ

ALTINORDU EKİPLERİ 192 NOKTAYA MÜDAHALE ETTİ

Altınordu Belediyesi, selin yaralarını sarmak için başlattığı çalışmalarda, 192 noktaya müdahale etti.

YAŞAM      28 Agustos 2020 - 09:53     0

ALTINORDU EKİPLERİ 192 NOKTAYA MÜDAHALE ETTİ


Altınordu Belediyesi ekipleri bölgemizde ve şehrimizde hafta sonu etkili olan ve afete dönüşen aşırı sağanak yağışlarda hasar gören özellikle kırsal mahallelerin ulaşım ağında bulunan yollar başta olmak üzere 192 noktaya müdahale etti.
Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaşanan afette hasar gören ve ulaşıma kapanan yolların ulaşıma açılması, derelerin taşması sonucu oluşan heyelan ve toprak kaymalarının temizlenmesi çalışmalarıyla 192 noktaya müdahale ederek olumsuzlukları giderdi.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin heyelan temizliği, hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışmaları aralıksız sürüyor.
Ekiplerimizin gerçekleştirdiği başarılı ve etkili çalışmalar sonucunda şehrimiz genelinde ulaşıma kapalı yol bulunmuyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ