ÖCELİ MAHALLESİNE ALTINORDU İÇME SUYU ARITMA TESİSİNDEN İLAVE SU TEMİN EDİLİYOR

Okuduğunuz haber
ORDU TİCARET BORSASI'NIN YENİ YIL MESAJI
Anasayfa   /    GÜNDEM    /    ORDU TİCARET BORSASI'NIN YENİ YIL MESAJI

ORDU TİCARET BORSASI'NIN YENİ YIL MESAJI

ORDU TİCARET BORSASI'NIN YENİ YIL MESAJI

GÜNDEM      12 Ocak 2024 - 10:35     0

ORDU TİCARET BORSASI'NIN YENİ YIL MESAJI

2023 yılında ülkemiz ve dünya büyük acılar yaşadı. Asrın felaketi depremde 50 binden fazla vatandaşımızı kaybetmenin acısını sonsuza kadar yaşayacağız. Allah, bu millete bir daha böylesi büyük acılar yaşatmasın. 

Enflasyona dayalı ekonomik kriz devam ederken, yatırımlara ve üretime devam ederek, birlik beraberlik içinde bu zor şartları da aşacağımızdan yana kaygımız yok. 

Yeni yıla yüreğimizde şehitlerimizin acısı ve anılarıyla giriyoruz. Bu kadim topraklar içinde barış ve huzurun sonsuza kadar devamını tesis etmek amacıyla azgın terör örgütüyle mücadele eden kahraman askerlerimize şükran ve minnetlerimizi sunuyorum. Aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. 

2024 yılının ülkemize, bölgemize ve tüm dünyaya sonsuz barış, huzur, sağlık ve bolluk getirmesini; yeryüzünde kardeşlik ikliminin hâkim olmasını niyaz ediyorum.

2024 yılının ülkemiz için yatırıma, üretime ve istihdama dayalı büyüme sürecinin başlangıcı olmasını temenni ediyorum.

Bu hislerle üyelerimizin, çalışanlarımızın, tüm hemşerilerimizin yeni yılını kutluyor, 2024 yılının tüm insanlığa tüm özlediklerini getirmesini diliyorum. 

Ziver KAHRAMAN 
ORDU TİCARET BORSASI BAŞKANI

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ