CHP YENİLİK YAPTI, TORUN YERİNDE KALDI

Okuduğunuz haber
MUSTAFA DESTİCİ AFET BÖLGESİNDE

700 TON FINDIK KARADENİZ'E AKTI!

Anasayfa   /    GÜNDEM    /    MUSTAFA DESTİCİ AFET BÖLGESİNDE

MUSTAFA DESTİCİ AFET BÖLGESİNDE

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici Ünye'deki afet bölgesine geldi.

GÜNDEM      10 Agustos 2018 - 15:59     0

MUSTAFA DESTİCİ AFET BÖLGESİNDE

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’den yaşanan sel afetine ilişkin bilgi alan Destici, ardından selde çöken Cevizdere Köprüsü’nde inceleme yaptı.

Destici, incelemenin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Can kaybı olmaması en büyük tesellimizdi ama dün İkizce’de bir vatandaşımız sele kapılarak hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin, yakınlarının başı sağ olsun. İnşallah daha fazla yaşanmaz, olmaz. “ dedi.

Bir daha yaşanmaması için ciddi tedbirlerin alınması lazım diyen Genel Başkan Destici, şunları söyledi:

“Gördüğümüz kadarıyla Cevizdere bütün yukarıdan gelen sel suyuyla birlikte büyük bir baskıya maruz kalarak, önce yukarıda dört köprü daha olduğu söyleniyor, o köprüleri yıkarak sel suları geliyor ve en son bütün darbe buraya binince, burada ki köprüyü de yıkıyor, çökertiyor. Allah’tan önceden köprünün ulaşıma kapatılmış olması orada tedbir alınmış ve bir can kaybı yaşanmadı. Geçtiğimiz yıllarda Çaycuma’da bir minibüsün içinde 13 kişi tamamen suya gömülmüştü, burada tedbir alınmış, o olmamış. İnşallah bir daha yaşanmaması için ciddi tedbirlerin alınması lazım.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ