SU BORÇLARINIZDA BÜYÜK YAPILANDIRMA FIRSATINI KAÇIRMAYIN

Okuduğunuz haber
OSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 7/24 SAHADA

OSKİ EKİPLERİ İSMETPAŞA CADDESİNİ MODERN GÖRÜNÜME KAVUŞTURACAK ALT YAPI ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Anasayfa   /    GÜNDEM    /    OSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 7/24 SAHADA

OSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 7/24 SAHADA

Ordu Büyükşehir Belediyesi OSKİ Genel Müdürlüğü Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanlığı olarak Altınordu, Fatsa, Ünye, Gölköy, İşletme Koordinasyon ve Kayıp Kaçakları Önleme olarak toplamda 6 Şube Müdürlüğü ve buna bağlı 15 İlçe Şefliği ile ALO 185 Çağrı Merkezimizle 19 ilçede hizmete ara vermeden devam ediyoruz.

GÜNDEM      21 Haziran 2023 - 09:14     0

OSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 7/24 SAHADA

Bu Kapsamda 2019-2023 yılları baz alındığında;
 
İl genelinde kendi ekiplerimizle 890.000 metre içme suyu hattı imalatı yapılarak ekonomik ömrünü tamamlamış borular yenileri ile değiştirilerek halkımıza daha sağlıklı içme suyu ulaştırılmıştır. Yılda ortalama 36.500 adet içme suyu arızasına müdahale edilerek arızadan kaynaklı su israflarının önüne geçilmesi sağlanmıştır.
 
İl genelinde kendi ekiplerimizle 164.000 metre kanalizasyon hattı imalatı yapılarak ekonomik ömrünü tamamlamış borular yenileri ile değiştirilmiştir. Yılda ortalama 2.500 adet kanalizasyon arızası ve 22.500 adet kanalizasyon tıkanıklığına kuka-kombine araçlarımız ile müdahale edilerek kanalizasyon ve evsel atıkların uzaklaştırılması sağlanarak çevre kirliliğinin önüne geçilmiştir. Kanalizasyon şebeke hattımızın bulunmadığı yerlerde vidanjör araçlarımızla 39.000 adet fosseptik kuyusunun çekim işi gerçekleştirilmiştir.
 
Yaz aylarında gurbetçilerimizin ve Ağustos ayında fındık işçilerinin gelmesiyle nüfus artışına bağlı susuzluk yaşanmasına engel olunması adına il genelinde 38 adet tanker ile yılda ortalama 15.500 sefer su sevkiyatı yapılmıştır.
 
Fiziki ve idari su kayıplarının önüne geçilebilmesi için Kayıp kaçakları önleme şube müdürlüğü kurulmuş ve kurulduğundan bu yana 2.400 km saha taraması yapılmış, bu tarama neticesinde 2.900 adet yeraltı su arızası tespit edilmiştir. Bu arızalarının tespit edilmesi ile birlikte 10 milyon ₺ su tasarrufu sağlanmıştır.
 
ALO 185 Çağrı Merkezimiz 7/24 hizmet anlayışıyla yılda ortalama 225.000 çağrıya cevap vermiş ve vatandaşlarımızın sorunlarına en kısa sürede müdahale edilmesini sağlaması için ilgili birimlerle koordineli olarak çalışarak mağduriyetlerin önüne geçilmiştir.
 
Ülkemizde yaşanan deprem afetine destek olunması amacıyla Türkiye Tek Yürek bilinciyle depremin ilk gününden itibaren Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Hatay İllerinde 119 personel ve 19 araç ve iş makinası ile depremzedelerimizin yaralarını sarmaya çalıştık.
Değerli Ordulular OSKİ Genel Müdürlüğü olarak tüm ekiplerimizle 7/24 sizler için çalışmaktayız.

Haberimizin Video Linki : https://www.youtube.com/watch?v=WsMLz9yVIOU

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ