FINDIK 15 TL OLMALI

Okuduğunuz haber
VEKİLLER FENA KAPIŞTI

FATSA'DA YARIŞMA SONUÇLANDI

Anasayfa   /    SİYASET    /    VEKİLLER FENA KAPIŞTI

VEKİLLER FENA KAPIŞTI

Ordu Milletvekilleri Dr. Mustafa Adıgüzel ile Cemal Enginyurt arasında polemik ateşi yükseliyor. Enginyurt'un Amerikan malı Iphone marka telefonunu kırmasıyla başlayan tartışma tüm hızıyla devam ediyor.

SİYASET      20 Agustos 2018 - 17:28     0

VEKİLLER FENA KAPIŞTI

MHP Milletvekili Cemal Enginyurt Iphone telefonunu kırınca CHP Milletvekili Mustafa Adıgüzel sosyal medya hesabından Enginyurt’u eleştirmişti.

…Tüm tarım ürünlerinde dışa bağımlı hale gelip samanı bile dışardan getiren bir zihniyet şimdi de Samsung harekâtına kalkıyor. Birileri de İPhone kırıp Samsung şov yapıyor. O kafanız ne zaman anlayacak bu memleketi Samsungdan başlayarak değil Samsun'dan başlayarak kurtaracağız.

Adıgüzel’e cevap gecikmedi. Enginyurt’un cevabı sert oldu;

Adıgüzel komünist kafa ve yandaşları, iphone kırmamıza ve Samsung almamıza çok bozulmuşlar.
Yıllarca Kahrolsun Amerika diye bağıran zavallılar! Sizi Amerika protestomuz niye bu kadar rahatsız etti. Oğlum Samsun’dan yola çıkacağına, bir tepki de sen versen de adam yerine koysak.
Anlaşılan şarabın yine ucuzuna vurdunuz.

CHP Milletvekili Mustafa Adıgüzel, İphone kırmamızı Samsung telefon almamızı eleştirmiş.
Mustafa, Fındık üreticisi kan ağlıyor, derdine sahip çıkacak vekil arıyor.
Sen tatil beldesinden bizi eleştiriyorsun, yazıklar olsun sana. Ordulu seni tatil yapasın diye mi seçti? Yazık yazık.
Komünist olarak yıllarca Kahrolsun Amerika dediniz, şimdi Amerika’yı protesto ettik diye bizi eleştiriyorsunuz. Seni gidi çakma komünist seni.

Cemal Enginyurt’un bu eleştirilerine Mustaaf Adıgüzel yine sosyal medya hesabı üzerinden verdi;

Iphone-Samsung evrimine karşı Samsun devrimi söylemim üzerine Mhp milletvekili Cemal ve tayfası yalan yanlış bilgilerle sosyal havuza bodoslama dalmışlar. Daha fazla batıp boğulmadan uyarayım dedim.

1- İliklerine kadar Amerikan işgalinde iken bundan bihaber olup Iphone kırıp Samsung şov yapan internette onlarca memleketten bihaber adam var. Ben sizi değil onları kastetmiştim. Sizin bir milletvekili olarak böyle küçük eylemler yaptığınızdan haberdar bile değilim. Sizden fındık aylarında daha büyük eylemler(?) beklemekteyken!!

2-Tatilde değilim. Yine yaş tahtaya basmışsın. Seni uyarmıştım birilerinin dolmuşuna binmeden beni bir araman faydalı olur diye.
Sel bolgesndeki 5 günlük çalışmadan sonra iki gün Çanakkaledeydim. Ben Çanakkale'ye tatile gitmem. Ne için gittiğimi de sosyal medya hesaplarından görebilirsiniz. Sen zaten iyi bilirsin. Oradan da Rize-Ardesen'e kayinpederime bayram ziyaretindeyim. Bu da Turk orf ve adetlerinde vardir bilirsin. Yarın da arife. Gurgentepe'de babamın mezarını ziyaret edeceğim. Bayramda da Ordu'da olacağım.

3-Bu kadar teferruatli program takdimimden sonra şu tatil fantezileri yapan arkadaslarini bir uyar da özellikle de milletvekili adayı olma onuruna ermiş bir sevgili arkadaşımız doğru dürüst veri sahibi olmadan konuşmamak yazmamak lazım. Şezlong ve güneş şemsiyesi fantezilerine bakılırsa hakikaten tatile ihtiyacı var.
4- Biz ABD ye karşı mücadeleyi cep telefonu bayilerinde yapmıyoruz. Nurhaklarda, Kızılderede Kumru Ericekte Aybasti Mağaralar bölgesinde yaptık. Üstelik Dolmabahcede biz 6.Filo'ya müdahale ederken sizin kolkola olduklarınız İsmail Kahramanlar MTTB liler 6.filoyu Kabe yapıp namaz kılıyorlardi.

5-Şimdilerde ise kurban bayramında kurban edilecek inek ve koyunların bile dışardan ithal edildiği ülkemde Atatürk'ten yadigar Atatürk Orman Çiftliği arazisinde ABD buyukelciligi inşaatı sürerken parası ödenmiş iPhone kırıp yine yazılımı ve programları ile ABD ye herşeyi ile bağlı Güney Kore malı Samsung alıp miliyetcilik yapılmıyor 
Hiç İPhone um olmadı. Yıllardır Samsung kullanıyorum. Samsung kullanmayı milliyetçilik olarak takdim edersen yine geride kalmışsın. Haberin olsun.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ