Okuduğunuz haber
FATSA, BÜYÜK FESTİVALE HAZIRLANIYOR

HZ. BİLAL CAMİ'NDE SONA GELİNDİ

Anasayfa   /    SİYASET    /    FATSA, BÜYÜK FESTİVALE HAZIRLANIYOR

FATSA, BÜYÜK FESTİVALE HAZIRLANIYOR

Fatsa, Robotik ve Kodlama Festivali'ne hazırlanıyor.

SİYASET      09 Nisan 2019 - 09:56     0

FATSA, BÜYÜK FESTİVALE HAZIRLANIYOR

17-18  Nisan 2019 tarihlerinde Ordu ili genelindeki tüm resmi ve özel okul öğrencilerine yönelik olarak düzenlenecek olan Fatsa Robotik ve Kodlama Festivali’nde öğrencilerin takım halinde çalışma yeteneklerini, İnovatif düşünme, girişimcilik ve bilimsel düşünme becerilerini geliştirmek ve öğrencilere bilimi sevdirme çabası öne çıkmaktadır. Bununla beraber Fatsa Kodluyor Projesi kapsamında, yıl boyunca Fatsa’da ve diğer ilçelerde kodlama atölyelerinde yapılan kodlama ve yazılım alanındaki çalışmaların sergilenmesini planlanmıştır. 

            Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen ve Fatsa Hükümet Konağı önünde düzenlenecek olan festivale il dışından simülasyon ve yazılım firmalarının da katılacağı belirtildi.

            Festival hakkında açıklama yapan Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın ATİNKAYA “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından 2 yıldır devam ettirilen Fatsa Kodluyor Projesi kapsamında eğitim verilen öğrencilerimiz, kodlama atölyelerinde öğretmenleri rehberliğinde hazırlamış oldukları projelerini sergileyecekler. Öğrencilerimizin yeteneklerini sergileyecekleri festival bilim ve teknoloji severlerin katılımına açıktır.” dedi. 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ