OBBKT, DEPREMZEDE ÇOCUKLARIN AYAĞINA GİTTİ

Okuduğunuz haber
BÜYÜKŞEHİR MİNİK KALPLER İÇİN SEFERBER

ORDU’NUN KALBİ RAMAZAN’DA DA ADIYAMAN’DA ATACAK

Anasayfa   /    YAŞAM    /    BÜYÜKŞEHİR MİNİK KALPLER İÇİN SEFERBER

BÜYÜKŞEHİR MİNİK KALPLER İÇİN SEFERBER

Depremin yaralarını sarmak için bölgede seferber olan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ordu’dan deprem bölgelerine gönderilen oyuncakları kırsal mahalleler başta olmak üzere ulaşılan tüm çocuklara hediye ediyor.

YAŞAM      07 Mart 2023 - 10:22     0

BÜYÜKŞEHİR MİNİK KALPLER İÇİN SEFERBER

BÜYÜKŞEHİR MİNİK KALPLER İÇİN SEFERBER

 

DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERİLEN OYUNCAKLAR, KIRSAL MAHALLELERDEKİ ÇOCUKLARA ULAŞTIRILIYOR

 

Depremin yaralarını sarmak için bölgede seferber olan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ordu’dan deprem bölgelerine gönderilen oyuncakları kırsal mahalleler başta olmak üzere ulaşılan tüm çocuklara hediye ediyor. Üzerinde duygusal notların da yer aldığı oyuncaklar, çocukların yüzünü güldürdü.

 

Depremzede çocukların yaşadığı acıyı bir nebze de olsun unutmaları ve yüzlerinde tebessüm oluşturmaları amacıyla Adıyaman’da aktivite alanları oluşturan ekipler, kırsal mahallelerdeki çocuklara ulaşmayı da ihmal etmiyor.

 

MİNİKLERDEN TEŞEKKÜR

 

Gelen hediyelerle mutlu olan aileler ve çocuklar Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ederek, “Çok zor şeyler yaşadık. Özellikle çocuklar bu durumdan çok etkilendi. Destekler geliyor devamını diliyoruz. Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Hilmi Güler’e de çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Ekipler oluşturduğu aktivite alanlarında resim, boyama, sinema filmleri, zekâ oyunları ve çeşitli etkinlikler ile çocukları depremin etkisinden uzaklaştırmak için çalışıyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ