HOYNAT ADASI TURİZME KAZANDIRILIYOR

Okuduğunuz haber
ALTINORDU'DA TSE'YE EMANET

BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ UYARDI!

Anasayfa   /    YAŞAM    /    ALTINORDU'DA TSE'YE EMANET

ALTINORDU'DA TSE'YE EMANET

Altınordu ilçesi sınırları içerisinde bulunan asansörlü binaların asansörlerinin periyodik kontrolleri yeni dönemde Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yapılacak.

YAŞAM      26 Subat 2020 - 11:52     0

ALTINORDU'DA TSE'YE EMANET

Altınordu Belediyesi hizmetlerinde millileşme adımlarını devam ettiriyor. Bu kapsamda Altınordu Belediyesi şehirde bulunan asansörlerin standartlarının sağlanması, mevcut asansör kazalarının önlenmesi için Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliği gereğince TSE ile protokol imzaladı.

Altınordu ilçesi sınırları içerisinde bulunan asansörlerin periyodik kontrollerinin TSE tarafından yürütülmesini içeren protokol Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören ve TSE Ordu temsilcisi Şükrü Kömerik arasında imzalandı.

İmzalanan protokol ile yeni dönemde Altınordu’da bulunan tüm asansörlerin periyodik kontrollerinin TSE uzmanlarınca, yapılan işlemlerin sistem üzerinden anlık takibinin ise Altınordu Belediyesi tarafından yapılması kararlaştırıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ