ORDU'NUN LEZZETLERİ TÜRKİYE'YE TANITILACAK

Okuduğunuz haber
YENİ BİR YILDIZ DOĞUYOR!

UZAYDA NELER OLDUĞUNU ANLATTI

Anasayfa   /    SPOR    /    YENİ BİR YILDIZ DOĞUYOR!

YENİ BİR YILDIZ DOĞUYOR!

TFF 3.Lig B Grubu'nda mücadele eden Yeni Orduspor, profesyonel takımda genç yıldız Erce Güngör'ü renklerine bağladı.

SPOR      13 Mayis 2019 - 09:33     0

YENİ BİR YILDIZ DOĞUYOR!

Erce Güngör, böylece profesyonel futbol hayatına da ilk adımını atmış oldu.

TFF 3'ncü Lig 2'nci Grup ekibinden Yeni Orduspor, U19 Takımı'ndan Erce Güngör'ü renklerine bağladı. Yeni Orduspor, uzun bir süre U19'da mücadele eden genç yıldızın da imza attığı ilk profesyonel takımı oldu. 

Genç forvet, 5 aydır A Takımı'nda olduğunu ancak ilk profesyonel imzasını attığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Hocalarıma da teşekkür eden Erce Güngör, "Profesyonel oldum şimdi ve herşey daha yeni başlıyor. Daha çok çalışacağım ve Allahım için verirse hedeflerime ulaşacağım, ilk hedefim de bu takımda forma şansı bulmak" dedi.

Futbol kariyerinde hedefinin Türkiye'de Süper Lig ve ardından Avrupa futbolu olduğunu dile getiren genç forvet Erce Güngör, "Amacım kendimi göstermek ve daha çok gol atmak. Ardından daha iyi takımlara gitmeyi hedefliyorum. İnşallah iyi bir ivme yakalayabilirsem, üst liglerde de oynamayı istiyorum. Orada da daha çok çalışıp Avrupa takımlarına kadar yükselmek hedefindeyim. Ancak ilk olarak o formayı haketmek için çok çalmışmam gerekiyor. Temennim, 52 numaralı Yeni Orduspor formasını giymek" diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ