EKSİKLER SAHADA TESPİT EDİLDİ

Okuduğunuz haber
YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİ OLDU

PARKLAR ELDEN GEÇİYOR

Anasayfa   /    YAŞAM    /    YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİ OLDU

YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİ OLDU

Her fırsatta 19 ilçeyi tek tek gezerek yatırım planlamalarını ele alan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman'ın bu seferki durağı Çaybaşı ve Fatsa ilçesi oldu.

YAŞAM      17 Mayis 2020 - 15:49     0

YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİ OLDU

Çaybaşı ve Fatsa ilçelerine giderek belediye başkanları ve beraberindeki ekiple bir araya gelen Genel Sekreter Yardımcısı Şişman ilçelerde yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Alt yapıdan üst yapıya, yol çalışmalarından tesislere kadar birçok yatırımın konuşulduğu incelemelerde Çaybaşı ilçesine 77 kilometre yol yapılacağının müjdesi verildi. Öte yandan İlküvez Katı Atık Ayrıştırma Tesisi ve Fatsa Ayazlı Atık Sahası alanında yapılan çalışmalar değerlendirildi.

“ÇAYBAŞI’NDA 77 KM YOL YAPACAĞIZ”

Çaybaşı ilçesinde bulunan mahalle ve grup yollarındaki çalışmaların kademeli olarak başlanacağını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, “19 ilçemizde vatandaşlarımızın güvenli ve sağlıklı yollara kavuşması için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Bu anlamda 2020-2021 yatırım programımıza göre Çaybaşı ilçemizde toplamda 77 km yol yapımı gerçekleştireceğiz. Şuan Göksu ve Kapılı Mahallelerimizde Fen İşleri Daire Başkanlığımız tarafından yol yapım çalışmalarımız devam ediyor. Kademeli olarak diğer mahallerimizde ve grup yollarımızda çalışmalar başlatacağız. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in verdiği sözleri sıkı bir şekilde takip ediyoruz” dedi.

“ATIK SAHALARI REHABİLİTE EDİLİYOR”

Atık sahalarında çalışmaların devam ettiğini söyleyen Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, “Fatsa ilçemize yakın mesafede bulunan Ayazlı atık sahasında atık dökümünü yasaklamıştık. Bunun üzerine ekiplerimiz alanı rehabilite çalışmalarına başlamıştı. Şuanda OSKİ ve Fen İşleri Dairesi ekiplerimiz alanda çalışmalarına devam ediyor. Biz de bu çalışmaları bizzat yerinde inceledik. OSKİ ekiplerimiz bu alanda yağmur suyu hattı inşasını tamamladı. Fen İşleri Dairemiz tarafından kazı çalışmaları da devam ediyor. Aynı zamanda İlküvez sahasında yaptığımız çalışmalarımızı da değerlendirdik” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ