ALKIŞLAR, ALTINORDU BELEDİYESİ'NE

Okuduğunuz haber
VATANDAŞLAR MEMNUN

İRFANI VE VİCDANI HÜR NESİLLER

Anasayfa   /    YAŞAM    /    VATANDAŞLAR MEMNUN

VATANDAŞLAR MEMNUN

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu'da ilk defa Altınordu ilçesi Eskipazar Mahallesi'nde uygulanan Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol çalışması tamamlandı.

YAŞAM      11 Aralik 2019 - 10:36     0

VATANDAŞLAR MEMNUN

Asfalt ve geleneksel beton yollara oranla maliyet tasarrufu sağlayan, buna karşılık dayanıklılık açısından çok daha güçlü olan Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol (SSB) çalışması mahallelilerden de tam not aldı. Vatandaşlar Eskipazar Mahallesi Civil Deresi Sette Üstü Mevkii olarak bilinen güzergâhta yapılan çalışma için Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür etti.

“5 YILDIR ÇALMADIK KAPI BIRAKMADIK”

Yıllardır yolun yapılması için çalmadık kapı bırakmadıklarını söyleyen Eskipazar Mahalle Muhtarı İlhan Karaağaç, “Vatandaşlarımızın yapılması noktasında sık sık şikâyette bulunduğu bu yol için 5 yıldır çalmadığımız kapı kalmadı. Burası kanayan bir yaraydı. Kime gitsek bir çözüm bulamadık. Özellikle toz, vatandaşlarımızı çok mağdur ediyordu. Sonunda Başkanımız Hilmi Güler’in girişimleriyle Ordu’da ilk defa uygulanan bir yöntemle sıkıntılarımızdan kurtulduk. Bu büyük bir hizmet. Emeği geçen herkese mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

“CAMLARI AÇAMIYORDUK”

 

Yolun yapımından önce yaşadıkları sıkıntıları dile getiren vatandaşlar ise “Burada toz yüzünden camlarımızı açamıyorduk. Balkona çamaşır asamıyor, camları açamıyorduk. Çalışmalar sonunda yol genişledi. Çukur ve tozlu yoldan kurtulduk. Ekipler çalışırken de bizleri mağdur etmedi. Güzel bir yatırım hizmetimize sunuldu. Allah emeği geçenlerden razı olsun” diye konuştular.

 

TRAFİĞE RAHATLIK SAĞLAYACAK

 

Toplam 1.100 metre uzunluğunda ve 8 metre genişliğinde yapılan yol, Eskipazar TOKİ köprüsü ile Eskipazar Köprüsü arasındaki bölümü birbirine bağlıyor. Şehir içi trafiğine alternatif olacak güzergâh sayesinde Ordu-Ulubey karayolunun trafik yükü hafifletilecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ