2019'UN SON MECLİS TOPLANTISI

Okuduğunuz haber
ÜNYE ÇAMLIK İÇİN İSTİŞARE TOPLANTISI

BAŞKAN GÜLER AYBASTI'DA

Anasayfa   /    GÜNDEM    /    ÜNYE ÇAMLIK İÇİN İSTİŞARE TOPLANTISI

ÜNYE ÇAMLIK İÇİN İSTİŞARE TOPLANTISI

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Çamlık Taslak Projesi Ünyelilerin görüşlerine sunuldu.

GÜNDEM      11 Aralik 2019 - 10:26     0

ÜNYE ÇAMLIK İÇİN İSTİŞARE TOPLANTISI

Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, sivil toplum kuruluşları, mimarlar ve mühendisler katıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Asım Suyabatmaz’ın yaptığı sunum ile başlayan toplantıda Ünye Çamlık Taslak Projesi çok yönlü olarak ele alındı.

 “ÇAMLIK İÇİN ÖNEMLİ BİR GÜN YAŞIYORUZ”

Gerçekleştirilen toplantıda bir sunum yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Asım Suyabatmaz, “Çamlık için önemli bir gün yaşıyoruz. Burası sadece Ünyelilerin değil, Ünye dışından gelen yerli ve yabancı turistlerin de uğrak noktasıdır. Bugün burada sizlerle yaptığımız toplantı Çamlık için yol haritamızı belirleyecek. Öncelikle şunun altını çizmek istiyorum. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler, Çamlık konusunda çok hassas. Çamlığın korunması için Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak kararlıyız. Bunun için de ne gerekiyorsa yapacağız.

“ÇAMLIK İÇİNDE YENİLİKLER YAPACAĞIZ”

Çamlık içinde yapılacak yenileme çalışmalarına da değinen Başkan Danışmanı Asım Suyabatmaz yaptığı açıklamada, “ Çamlık içine acil durumlar harici asla araç girişi olmayacak. Çamlık girişinde yapacağımız yeni araç otoparkı ile bu sorunu çözmek istiyoruz. Çamlık içinde bulunan otelin olduğu alan doldurarak burayı etkinlik çayırı yapmak istiyoruz. Yine aynı şekilde lokanta’nın olduğu alana da kır kahvesi yapmak istiyoruz. Bunların haricinde yürüyüş yolları yapacağız. Çocuklar için belirlenen uygun alanlara oyun alanları yapılacak. Ayrıca yine belirli aralıklarla tuvalet ve lavabolar yapılacak. Çamlık içinde ömrünü tüketen ağaçların yerine yeni ağaçlar dikilecek. Yapılacak bu çalışmalar Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr.Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile kısa sürede başlayacak. İnanıyorum ki bu çalışmalar tamamlandığında Ünye Çamlık 7’den 70’e herkesin uğrak noktası olacak” şeklinde konuştu.

“ÜNYELİLER PROJEYE TAM DESTEK VERDİ”

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Ünye Çamlık taslak projesi sonrasında söz alan STK temsilcileri, Ünye için hazırlanan bu projenin çok güzel ve önemli olduğunu ifade ederek, başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere projede emeği olan herkese teşekkür ettiler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ