VALİ SONEL KURUM ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Okuduğunuz haber
SOKAK HAYVANLARINI ELLERİYLE BESLEDİLER

YENİ YILA ÖZEL ÇİKOLATALAR SATIŞTA

Anasayfa   /    YAŞAM    /    SOKAK HAYVANLARINI ELLERİYLE BESLEDİLER

SOKAK HAYVANLARINI ELLERİYLE BESLEDİLER

Koronavirüs önlemleri kapsamında örnek çalışmalara imza atan Altınordu Belediyesi hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında ilçedeki sokak hayvanlarını da unutmadı.

YAŞAM      30 Aralik 2020 - 13:33     0

SOKAK HAYVANLARINI ELLERİYLE BESLEDİLER

SOKAK HAYVANLARINI ELLERİYLE BESLEDİLER

Koronavirüs önlemleri kapsamında örnek çalışmalara imza atan Altınordu Belediyesi hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında ilçedeki sokak hayvanlarını da unutmadı. Belediyemiz hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında mahallelerde detaylı temizlik çalışması gerçekleştirirken sokak hayvanları için de çeşitli noktalarında oluşturulan beslenme noktalarına su ve mama bıraktı.

BAŞKANIMIZ AŞKIN TÖREN VE EŞİ ELLERİYLE BESLEDİLER

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, hafta sonu eşi Ayfer Tören ile birlikte sahada çalışmaları incelerken sokak hayvanlarını da kendi elleriyle besledi. Zaferi Milli, Güzelyalı ve Boztepe Mahallelerinde beslenme noktalarındaki kaplara mama koyan Başkanımız Aşkın Tören ve eşini karşılarında gören mahalle sakinleri önce şaşırdı, daha sonra sohbet etmeye başladı. Vatandaşlar Tören ailesine yoğun ilgi gösterirken, sıcak ve samimi diyaloglar gülümsetti. Birçok kişi Başkanımız Aşkın Tören ve eşine teşekkür ederek çalışmalardan duydukları memnuniyetleri dile getirdiler.

Sokak hayvanlarını eşi ile birlikte elleriyle besleyen Belediye Başkan Aşkın Tören; "Onlar bizim sevimli dostlarımız. Onların da haklarına saygı duyuyoruz. Küçük ve sevimli dostlarımızın ihtiyaçları, onların hayatını kolaylaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Onların bakımlarını yapıyoruz. Oluşturduğumuz beslenme noktalarında yiyecek içecek bulamayan minik dostlarımız için mama bırakıyoruz. Birlikte yaşadığımız ve dünyayı birlikte paylaştığımız sokak hayvanlarının sokağa çıkma kısıtlamasında olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz, hemşehrilerimize de duyarlılıkları sebebiyle teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ