YOL GÜVENLİĞİ ARTACAK

Okuduğunuz haber
SIRRIPAŞA'NIN ALTYAPISI YENİLENİYOR

PERŞEMBE'YE ÜÇ PROJELİ YENİ YAŞAM ALANI

Anasayfa   /    YAŞAM    /    SIRRIPAŞA'NIN ALTYAPISI YENİLENİYOR

SIRRIPAŞA'NIN ALTYAPISI YENİLENİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Sırrıpaşa Caddesi'nin yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarını yeniliyor.

YAŞAM      03 Ekim 2019 - 10:18     0

SIRRIPAŞA'NIN ALTYAPISI YENİLENİYOR

Ordu’nun araç trafiğine kapalı caddelerinden biri olan ve bölge halkı tarafından Fidangör olarak bilinen Sırrıpaşa Caddesi’nin altyapısı için OSKİ Genel Müdürlüğü yeni bir proje hazırladı. Yapılacak çalışma sonunda bölgenin altyapısı yenilenerek 570 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı, 482 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı inşa edilecek.

OSKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre perşembe günü ilk kazmanın vurulduğu caddede iş yerlerinin yoğun olması ve yaya ulaşımında aksaklık yaşanmaması için akşamları saat 20.00’de başlanacak çalışmaların sabah saatlerine kadar devam edeceği ifade edildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ