ORDU'DAN ELAZIĞ'A YARDIM

Okuduğunuz haber
SANAYİCİ İŞADAMLARI BÜYÜKŞEHİRDE

OTOBÜSLERE SIKI DENETİM

Anasayfa   /    YAŞAM    /    SANAYİCİ İŞADAMLARI BÜYÜKŞEHİRDE

SANAYİCİ İŞADAMLARI BÜYÜKŞEHİRDE

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler; Ordulu Sanayici İş Adamları ve Yöneticileri Derneği (ORSİYAD) üyeleriyle buluştu.

YAŞAM      26 Subat 2020 - 11:35     0

SANAYİCİ İŞADAMLARI BÜYÜKŞEHİRDE

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler; Ordulu Sanayici İş Adamları ve Yöneticileri Derneği (ORSİYAD) Başkanı Zeki Bakar, İnsan ve Medeniyet Hareketi (İMH) Onursal Başkanı Mehmet Güney dâhil olmak üzere İstanbul’dan gelen 15 iş adamı ve T.B.M.M Sağlık Aile ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız ile bir araya gelerek Ordu’da yapılan ve yapılacak olan projelerin istişaresini yaptı.

Gerçekleştirilen toplantıda Ordu ilinin kalkınması ve geliştirilmesi amacıyla yapılan ve yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı. Görüşmede ortaklaşa yürütülebilecek projeler konusunda görüş alışverişinde de bulunuldu.

“BUNDAN SONRA SIRADAN ORDU DEĞİL, SIRA DIŞI BİR ORDU OLACAK”

Ordulu iş adamları ile güçlerin birleştirilmesi gerektiğini belirten Başkan Güler, “İstanbul’dan gelen önemli iş adamları ile bir aradayız. Ordulu iş adamlarımız bizleri deplasmanda tanıtan arkadaşlarımız. İş adamlarımız burada bizlere tecrübelerini anlatacak. Bugün adeta Ordu’yu İstanbul’daki Ordularla birleştirmiş olduk. Bu toplantının asıl amacı güçlerimizi birleştirerek, yepyeni bir Ordu oluşturmak olacak. Beynimizi, gönlümüzü ortaya koyalım; sizlerle birlikte serveti sermayeye katalım. Düşünen Ordu dedik düşündük, üreten Ordu dedik ürettik şimdi ise yarışacağız. Ordu tek başına bazı ülkelerden büyük durumda. Ülkelerle, şehirlerle yarışalım. Bu bizim için bir fırsat. Bundan sonra sıradan Ordu değil, sıra dışı bir Ordu olacak. 2020 bizler için yatırım yılı olacak” dedi.

“DEĞERLERİNİ ARTIRABİLİRSE ALKIŞLANACAK HİZMETLERE KAVUŞMUŞ OLACAK”

Değerlerin birleştirilmesi gerektiğini söyleyen İnsan ve Medeniyet Hareketi (İMH) Onursal Başkanı Mehmet Güney, “Bugün Ordulu iş adamlarımızla zihinsel bir işbirliği yapabilmek için bir aradayız. En az Ordu’da olduğu kadar İstanbul’da da Ordulu var. İş adamları olarak Ordu’ya hizmet etmek istiyoruz. Değerlerimizi birleştirerek bu işten kazançlı çıkacağımızı düşünüyorum. Bu ülkenin evlatları olarak üzerimize düşeni yaptığımızda Ordu sadece bölgemizde değil, ülkede de ön plana çıkacak bir şehir olacak. Sayın Hilmi Güler’in önderliğinde Ordu, 2020 ve sonrasında değerlerini artırabilirse alkışlanacak hizmetlere kavuşmuş olacak” şeklinde konuştu.

“BU TÜR BULUŞMALARIN ÖNEMİNE İNANIYORUM”

Ordulu iş adamlarının Ordu’ya katma değer kattığını ifade eden T.B.M.M Sağlık Aile ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Ordu AK Parti Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, “Bu tür buluşmaların önemine inanıyorum. Buradaki arkadaşlarımın hepsinin Ordu’ya katma değeri var. Ordu, buradaki arkadaşlarımızdır. Sizin fikirlerinizi önemsiyorum. Ordu’ya ne katabiliriz, Ordu için neler yapabiliriz konusunda hep birlikte çalışmamız gerektiğine inanıyorum. Sayın Bakanımın imzasıyla Bolaman Havzası projesini başlattık. Bu proje Ordu’nun projesidir. Bu proje Ordu’yu 50 yıl ileri götürecek bir projedir. İş adamlarımızın bu projeye duyarlı olmasını diliyorum. Bu birlikteliklerin daha çok ortaya çıkmasını istiyorum” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ