ÇAMAŞ HİZMETE DOYACAK

Okuduğunuz haber
 RAMAZAN COŞKUSUNU EVLERE TAŞIYOR

İKİZCE'DEN BAŞKAN GÜLER'E TEŞEKKÜR

Anasayfa   /    KÜLTÜR SANAT    /     RAMAZAN COŞKUSUNU EVLERE TAŞIYOR

 RAMAZAN COŞKUSUNU EVLERE TAŞIYOR

ltınordu Belediyesi Koronavirüs salgını dolayısıyla buruk geçen Ramazan ayı coşkusunu evlere taşıyor.

KÜLTÜR SANAT      17 Mayis 2020 - 15:55     0

 RAMAZAN COŞKUSUNU EVLERE TAŞIYOR

Altınordu Belediyesi Koronavirüs salgını dolayısıyla buruk geçen Ramazan ayı coşkusunu, sokağa çıkma kısıtlaması olan günlerin akşamlarında farklı mahallelerde yaptığı ve sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınladığı ‘Ramazan-ı Şerif "AŞKIN YOLCULUĞU" programıyla evlere taşımaya devam ediyor.

‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ anlayışıyla çalışmalarına devam eden Altınordu Belediyesi, Koronavirüs salgını dolayısıyla hüzünlü geçen Ramazan ayında da etkinliklerine devam ediyor. Günlük sıcak yemek dağıtımı başta olmak üzere, gıda paketi desteği ve vatandaşları sahura uyandırma uygulamalarıyla beğeni toplayan Altınordu Belediyesi, bu etkinliklere bir yenisini daha ekledi.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN CANLI YAYINLANIYOR

Altınordu Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Ramazan-ı Şerif “AŞKIN YOLCULUĞU" program ile Ramazan coşkusu evlere taşındı. Sokağa çıkma kısıtlaması olan günlerde her gün bir başka mahallede olmak üzere planlanan programın ilki Altınordu Belediyesi önünde start aldı. İkinci gün Karacaömer Memurkent Konutlarında gösterime giren etkinlik Altınordu Belediyesi sosyal medya hesaplarından da yayınlanarak vatandaşların evlerine ulaşması sağlandı. Sokağı çıkma kısıtlaması bulunan günlerde mahallelerde ve toplu konut alanlarında düzenlenen program vatandaşlara moral kaynağı oluyor.

SEMAZEN GÖSTERİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLUYOR

Düzenlenen etkinliklerde gerçekleştirilen semazen gösterisi hem evlerinin balkonlarından programı takip eden hem de canlı yayınlara katılan vatandaşların beğenisini topladı. Öte yandan programda sevilen ilahilerin yanı sıra tasavvuf musikisi ve ney dinletisi vatandaşlara Ramazan-ı Şerif coşkusunu yaşattı.

Program Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından yapılan dua ve dualara evlerinin balkonlarından eşlik eden vatandaşların aminleriyle sona eriyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ