ESKİ FİDANGÖR DE YENİLENİYOR

Okuduğunuz haber
ORDU ÜZERİNDEN ALGI YAPMAYIN!

BAŞKAN ERDOĞAN ORDU'YA GELİYOR

Anasayfa   /    GÜNDEM    /    ORDU ÜZERİNDEN ALGI YAPMAYIN!

ORDU ÜZERİNDEN ALGI YAPMAYIN!

Ordu'da sel felaketi yaşadı. En büyük zararı Ünye gördü.

GÜNDEM      09 Agustos 2018 - 11:27     0

ORDU ÜZERİNDEN ALGI YAPMAYIN!

8 AĞUSTOS SEL FELAKETİ Foto Galerisi

Ünye ilçesinde Cevizdere Deresi'nin su seviyesinin yükselip taşması üzerine Karadeniz Sahil Yolu üzerinde bulunan köprü yıkıldı.

Bunların yanı sıra bazı ulusal medyada yayın yapan internet haber sitelerinde ve sosyal medyada hasarın boyutunun olduğundan daha çok göstermek ve bazıları tarafından muhalefet yapmak amacıyla geçmiş yıllarda farklı illerde yaşanan sel fotoğrafları paylaşıldı.

Bunlardan biri ise 31 Ocak 2012 tarihinde Artvin’in Hopa ilçesinde meydana gelen göçük fotoğrafıydı. Hopa ilçesinde, denizde 10 metreyi bulan dalgaların istinat duvarını yıkması sonucu meydana gelen çöküntü nedeniyle ortaya çıkan fotoğrafı, Ordu’da daha yeni olmuş gibi paylaşan ulusal bazda yayın yapan internet siteleri tepki topladı. Haber/Analiz: orduburdanet

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ