İMAR BARIŞINDAN 28 MİLYON GELİR

Okuduğunuz haber
ORDU'DA İLK ADAY ADAYI

TOPÇAM TÜNELİ YILSONUNA TAMAM

Anasayfa   /    SİYASET    /    ORDU'DA İLK ADAY ADAYI

ORDU'DA İLK ADAY ADAYI

Yerel seçimler yaklaştıkça aday adayları da ortaya çıkmaya başladı.

SİYASET      04 Ekim 2018 - 06:49     0

ORDU'DA İLK ADAY ADAYI

Medreseönü eski Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan Perşembe Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.
İki dönem Medreseönün’de Belediye Başkanlığı yapan ve 2014 mahalli seçimlerinde Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi seçilen Tandoğan bir dönemde Perşembe Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.
Siyasette hep yapıcı ve uzlaştırıcı tavır sergilediğini belirten Mustafa Sayım Tandoğan,” Medreseönü’nde güzel hizmetler yaptık. Her şeyden önce herkese eşit davrandık.Parti ayrımı yapmadık tüm insanlarımızla sıcak diyalog kurduk.Vatandaş kapısı ve gönlü açık adaylar istiyor. Siyasi yaşamım boyunca bunu yapmaya çalıştım.
Perşembeyi kucaklayacak bir aday adayıyım” dedi.


Ordu’nun en güzel bölgesinin Perşembe olduğuna dikkat çeken Tandoğan, “Doğal güzelliklerimiz, sahilimiz ile örnek bir ilçeyiz. Hedefim bu ilçeyi daha iyi yerlere getirmektir”şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ