FATSA OSB TOPLANTISI YAPILDI

Okuduğunuz haber
OBB SPOR KULÜBÜ'NDEN 7 MADALYA

OBBKT 19 İLÇEDE SAHNEDE

Anasayfa   /    SPOR    /    OBB SPOR KULÜBÜ'NDEN 7 MADALYA

OBB SPOR KULÜBÜ'NDEN 7 MADALYA

Dünya Şampiyonu Rıza Doğan anısına düzenlenen 14. Rıza Doğan Güreş Turnuvası Yıldız ve Genç Erkekler Serbest Güreş turnuvası sona erdi.

SPOR      26 Subat 2020 - 11:28     0

OBB SPOR KULÜBÜ'NDEN 7 MADALYA

19 Şubat 2020 tarihinde Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen turnuvayı Ordu Büyükşehir Belediyespor Güreşcileri 7 dalda madalya kazanarak tamamladılar.

7 DALDA MADALYALAR OBBSK’NIN OLDU

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Rıza Doğan Güreş Turnuvası’na katılan Ordu Büyükşehir Belediyespor Güreşçilerinden, 55 kg’da Ahmet Yücel altın madalyanın sahibi olurken, 60 ve 125 kg’da Bekir Usanç ve Efe Kölebaş gümüş madalyaların sahibi oldular. Ayrıca düzenlenen turnuvada, 45-80-86-92 kg’da mindere çıkan Ömer Ebrem, Emircan Akca, Mehmet Kırat ve Ömer Kırat bronz madalyaların sahibi oldu.

“SPORCULARIMIZIN ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR”

Elde edilen başarıdan dolayı Güreşçileri tebrik eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Daire Başkanı Recep Kara, “Güreşçilerimizin elde ettiği başarılar bizleri gururlandırıyor. Bizler her zaman onların yanındayız. Spora değer veren ve sporcunun yanında olan bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Sporcularımızda bunun farkındalar ve  o bilinçle çalışmalara devam ediyorlar ”şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ