15 GÜNDE 3 YATIRIMA İMZA ATILDI

Okuduğunuz haber
OBB'NİN MODERN YOL HİZMETİ SÜRÜYOR

YÖRESEL BÜFELER HAYATA GEÇİRİLİYOR

Anasayfa   /    YAŞAM    /    OBB'NİN MODERN YOL HİZMETİ SÜRÜYOR

OBB'NİN MODERN YOL HİZMETİ SÜRÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi modern yol çalışmalarını sürdürüyor.

YAŞAM      17 Mayis 2020 - 16:19     0

OBB'NİN MODERN YOL HİZMETİ SÜRÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesinin çevre ilçelerle de bağlantısını sağlayan; Fatsa’nın Taşlıca, Demirci, Kılavuzömer mahallelerinin yanı sıra Çamaş’ın Söke, Budak mahallelerine de ulaşım sağlayan 6 km uzunluğunda ve 6.5 metre genişliğindeki grup yolunda sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Programa alınmasına rağmen yapılması yılan hikâyesine dönen grup yolu, Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in hız vermesiyle ilçeye kazandırıldı. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve mahalle muhtarları, binlerce vatandaşa hizmet verecek yatırımın hayata geçirilmesini sağlayan Başkan Güler ve ekibine teşekkür etti.

“GRUP YOLU İLK KEZ SICAK ASFALTA KAVUŞTU”

Yatırımın bizzat takipçisi olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Fatsa’nın yanı sıra Çamaş ve Gürgentepe ilçelerine de ulaşım sağlayan grup yoluna ilk kez sıcak asfalt döküldü. 6 km boyunca çok güzel ve kaliteli bir yatırım hayata geçirildi. Bu aynı zamanda insanları da birleştirecek bir ağ. Çalışmalar için ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ordu’nun 19 ilçesinde şantiyelerimiz kuruldu. Yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Yaptığımız bu çalışmalarla ekonomik kalkınmaya, istihdama ve pandemi ardından ilimize yapılacak yoğun bir göç hareketine de hazırlık yapıyoruz.  Ordu’muz Türkiye’nin en önemli çekim merkezlerinden birisi olacak” dedi.  

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ