ANLAMLI ETKİNLİK

Okuduğunuz haber
MİMARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

MAHALLENİN KADERİNİ DEĞİŞTİREN ÇALIŞMA

Anasayfa   /    GÜNDEM    /    MİMARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

MİMARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Mimarlar Odası Ordu Şube Başkanı Havva Güner Eriş ve yönetim kurulu üyeleri ile istişarelerde bulundu.

GÜNDEM      11 Aralik 2019 - 10:06     0

MİMARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

 Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Mimarlar Odası Ordu Şube Başkanı Havva Güner Eriş ve yönetim kurulu üyeleri ile istişarelerde bulundu.

Ordu’da yapılan ve yapılacak her projeyi katılımcı bir politika izleyerek hayata geçireceklerini ve bu projelerde ortak paydanın “Ordu” olacağını ifade eden Başkan Güler, “Hepimizin tek gerçeği Ordu, biz bu gerçeğin ışığında yola çıkarak çalışmalarımızı hayata geçireceğiz” dedi.

“ORDU BİZİM ORTAK PAYDAMIZ”

Ordu’da geleceğin temellerini hep beraber atacaklarını ifade eden Başkan Güler, “Öncelikle Mimarlar Odası Ordu Şube Başkanı Havva Güner Eriş ve yönetim kurulu üyelerine bu istişare toplantısı için teşekkür ediyorum. Bir şehrin oluşumunda mimarların görüş ve bakış açısı, vizyonerlikleri ve ferasetleri çok daha farklıdır. Şehir yönetilirken şehrin değerleriyle yönetilmesi, şehri daha faziletli ve erdemli kılar. Bizim katılımcı belediyecilik anlayışımız da buna dayanır. Şehir değerleriyle birlikte yönetilirse, şehir bir anlam ifade eder. Biliyoruz ki ortak paydamız Ordu’dur. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak mimarlarımız ile Ordu’muzu daha vizyonel bir şehir haline getirmek için sıkı bir çalışma içerisinde olacağız. Onların fikirleri ile bizim ekiplerimizin fikirlerinden ortaya muhteşem projeler çıkacaktır. Bu kapsamda şehrin geleceği ve yol haritası noktasında onların görüşlerini almaktan büyük onur duyduk. Bu görüşler de şehrin geleceği açısından önemli sonuçları beraberinde getirdi. Bu çalışmalarımız ilerleyen günlerde artarak devam edecek” diye konuştu.

“BAŞKAN GÜLER ORDU İÇİN BİR ŞANSTIR”

Gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Mimarlar Odası Ordu Şube Başkanı Havva Güner Eriş ise “Ordu kenti bizim olmazsa olmazımızdır. Biz bu kentte yaşıyoruz. Bu kent bizim çizgilerimizle, bizim kalemimizle şekilleniyorsa, bize gereken değerin verilmesi, elzem olan konularda bizim görüşlerimizin her zaman alınması gerektiğini düşünüyoruz. Sizin bu konudaki hassasiyetiniz bizleri fazlası ile mutlu ediyor. Yanlış yapılan çalışmalara karşın aldığınız net tavır Ordu’nun geleceğinin parlak olduğunu gösteriyor. Sizin Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olmanız bu şehir için büyük bir şanstır. Sizlere ve ekibinize her zaman destek vermeye hazırız ”şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ