ORDU'DA BİR İLK

Okuduğunuz haber
ÇAMBAŞI DOĞA TESİSLERİ KIŞA HAZIRLANIYOR

MELET'E ALTERNATİF KÖPRÜ

Anasayfa   /    YAŞAM    /    ÇAMBAŞI DOĞA TESİSLERİ KIŞA HAZIRLANIYOR

ÇAMBAŞI DOĞA TESİSLERİ KIŞA HAZIRLANIYOR

Türkiye'nin denize en yakın olma özelliğiyle dikkat çeken Çambaşı Kayak Merkezi 2019-2020 kayak sezonuna hazırlanıyor.

YAŞAM      04 Ekim 2019 - 15:42     0

ÇAMBAŞI DOĞA TESİSLERİ KIŞA HAZIRLANIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 2000 rakımda 650 dönüm arazi üzerine konuşlanan ve şehir merkezine 52 km mesafede olan Çambaşı Kayak Merkezi; Dört Mevsim Çambaşı Otel, Slalom kafe Restoran, Zirve Kafe, aperatif yiyeceklerin sunulabileceği büfeler, kayak ve kızak odaları ile kış sezonuna hazır hale getiriliyor.

Bölgede kayakseverlerin gözdesi olan Çambaşı Doğa Tesisi’nde kayak sezonu hazırlık çalışmaları kapsamında yeni pistlerin oluşturulması, pistlerin ağaçlandırılması, telesiyejlerin bakımı, toplanma alanının düzenlenmesi, yüzey sularının ıslahı ve daha birçok çalışma yürütülüyor.

Geçmiş sezonlarda kayakçıların da önerilerinin alınmasıyla yürütülen yeni çalışmaların kış sezonuna yetiştirilmesi planlanıyor. Yerel, ulusal ve uluslararası kayakçılara hizmet verecek olan Çambaşı Kayak Merkezi, ulusal düzeyde yapılacak yarışmalara da ev sahipliği yapacak nitelikte olacak.

Kayakçılar 2019-2020 kayak sezonunda yeni pistler ve yeni sosyal günübirlik tesisler ile eğlenceli bir sezon geçirecek

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ