POSTA YAZARI ORDU'YU YAZDI

Okuduğunuz haber
KUMRU TARİHİNİN İLK SICAK ASFALTI

13 YILDA 23 BİN ÖĞRENCİ

Anasayfa   /    GÜNDEM    /    KUMRU TARİHİNİN İLK SICAK ASFALTI

KUMRU TARİHİNİN İLK SICAK ASFALTI

Yaptığı yatırımlarla 19 ilçede modern yolların inşasını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kumru ilçe merkezini tarihinde ilk kez sıcak asfalta kavuşturdu.

GÜNDEM      04 Ekim 2018 - 06:10     0

KUMRU TARİHİNİN İLK SICAK ASFALTI

Kumru’ya bugüne kadar 103 km asfalt döküldüğünü söyleyen Başkan Engin Tekintaş, vatandaşların konforlu ulaşımı için modern yolların yapımına devam edileceğini belirtti.

 

TARİHİNDE İLK DEFA SICAK ASFALTLA BULUŞTU

Kumru ilçe merkezini sıcak asfalta kavuşturmak için hummalı bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, 1 km’lik Samur Mahallesi Atatürk Caddesi ile Karacalı Mahallesi Niksar Caddesi’nde çalışmalarını tamamladı. Yapılan yatırımla ilçe merkezi tarihinde ilk kez sıcak asfalta kavuşturuldu.

 

PARKE YOLDAN SICAK ASFALT KONFORUNA GEÇİLDİ

Sağlam temeller üzerine standardı yüksek yollar inşa eden Ordu Büyükşehir ekipleri, parkeyi sökerek yolun altyapısını yeniledi. Yağmur suyundan korumak için 700 metre yağmur suyu hattı döşenen yol ardından sıcak asfaltla buluştu.

 

BAŞKAN HATİPOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

Yapılan hizmet için Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Kumru Belediye Başkanı Murat Günan Hatipoğlu, “İlçemiz hayata geçirilen yatırımlarla birlikte değişim ve dönüşüm yaşamaktadır. Özellikle asfalt yol çalışmaları vatandaşlarımızdan büyük takdir görmektedir. Bundan sonraki süreçte de başkanımız Sayın Engin Tekintaş’ın koordinesinde ilçemizi güzelleştirmek adına yatırımların süreceğine inanıyoruz. Sayın Başkanımıza ve ekibine tüm Kumrulular adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ