“GÜREŞE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ’

Okuduğunuz haber
KENT ESTETİĞİ ÖDÜLÜ ORDU'NUN

BAŞKAN YILMAZ KURBAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Anasayfa   /    GÜNDEM    /    KENT ESTETİĞİ ÖDÜLÜ ORDU'NUN

KENT ESTETİĞİ ÖDÜLÜ ORDU'NUN

Altınordu ilçesinde yapımı tamamlanan "Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi’ ile “Köprübaşı Meydan Projesi"ni düzenlenen törenle hizmete açan Ordu Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği bu projelerle birlikte bir de ödül sahibi oldu.

GÜNDEM      07 Agustos 2018 - 12:42     0

KENT ESTETİĞİ ÖDÜLÜ ORDU'NUN

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve 9 Eylül Üniversitesinin destekleriyle Türkiye Yaşayan Şehirler Platformu, ülke genelindeki büyükşehir belediyeleri arasında yapmış olduğu değerlendirmede, Süleyman Felek Caddesi ve Atatürk Bulvarı Cephe İyileştirme Projesi ile Ordu Büyükşehir Belediyesini “Kent Estetiği Ödülü”ne layık gördü.

 

TÜRKİYE’NİN SAYILI PROJELERİNDEN BİRİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTIK

İzmir’de düzenlenen törende Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı adına ödülü alan Genel Sekreter Bülent Civelek açılış töreninde Başkan Enver Yılmaz’a plaketi taktim etti. Başkan Yılmaz yayalaştırma projelerinin sadece Ordu’da ve Karadeniz Bölgesi’nde değil, Türkiye’de örnek projelerden biri olduğuna dikkat çekerken, “Bu çalışmamızla birlikte şehrimiz, sadece Ordu’muzun değil, bölgemizin hatta Türkiye’nin sayılı projelerinden birine ev sahipliği yapmış oldu. Geçtiğimiz hafta Ordu Büyükşehir Belediyesi Cumhurbaşkanlığının himayesinde Türkiye Yaşayan Şehirler Platformu tarafından yapılan değerlendirmede ‘En Güzel Kentsel Dönüşüm ve Estetik’ ödülüne layık görüldü. Bu ödülü biz sizler adına aldık. Şehrimiz için bu proje çok önemli” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ