ORDU'DA İP'LİLER TOPLUCA İSTİFA ETTİ

Okuduğunuz haber
KANDEMİR, “BAŞARI ENVER BAŞKANIN KOORDİNESİNDE ARTARAK DEVAM EDECEK’

GAYE AKSU ETKİNLİĞE KATILMADI!

Anasayfa   /    GÜNDEM    /    KANDEMİR, “BAŞARI ENVER BAŞKANIN KOORDİNESİNDE ARTARAK DEVAM EDECEK’

KANDEMİR, “BAŞARI ENVER BAŞKANIN KOORDİNESİNDE ARTARAK DEVAM EDECEK’

AK Parti Teşkilatlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

GÜNDEM      11 Eylül 2018 - 15:25     0

KANDEMİR, “BAŞARI ENVER BAŞKANIN KOORDİNESİNDE ARTARAK DEVAM EDECEK’

Başkan Enver Yılmaz, Teşkilat Başkanlığı görevine geldikten sonra Karadeniz Bölgesi’ndeki ilk ziyaretini Ordu İl Teşkilatına ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına yapan Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’i ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Arkadaşımız ve siyasi büyüğümüz Genel Başkan Yardımcımız Kandemir’in, Teşkilat Başkanı olmasından sonra Karadeniz Bölgesi’ndeki ilk ziyaretini Ak Parti İl Teşkilatımıza ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığımıza yapmasından dolayı son derece mutluluk duyduk. Daha önce İstanbul’da ve AK Parti Genel Merkezinde edindiği tecrübeleri yeni görevine en iyi şekilde yansıtacağına yürekten inanıyorum. Genel Başkan Yardımcımıza ve ekibine üstün başarılar dilerken yeni görevlerinin ilimize ve ülkemize hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ERKAN KANDEMİR, “ENVER BAŞKANIMIZ, TEŞKİLAT DUAYENİ OLARAK BİLDİĞİMİZ ABİLERİMİZDEN BİR TANESİ”

Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Başkan Yılmaz’ın teşkilatlardaki tecrübesini en güzel şekilde belediye hizmetlerine yansıttığına dikkat çekerek, “Karadeniz Bölgesi’ndeki ilk ziyaretimizi bölgemizin en gözbebeği illerinden Ordu’ya yaptık. Enver Başkanımız, teşkilat duayeni olarak bildiğimiz, teşkilatın içerisinden gelen ve teşkilat birikimini belediye hizmetlerine yansıtmış sevdiğimiz abilerimizden bir tanesi. Sayın Başkanımızın teşkilat birikiminin ve Genel Merkez’de edindiği tecrübenin, vizyonun belediye hizmetlerine yansıttığını gıyaben duymuştuk” diye konuştu.

 

“BAŞARININ ENVER BAŞKANIN KOORDİNESİNDE ARTARAK DEVAM EDECEĞİNE İNANIYORUM”

Genel Başkan Yardımcısı Kandemir gerçekleşen ziyaretle yapılan hizmetleri yakından müşaade ettiklerini söyleyerek, “Ordu’daki bu başarının, yükselen bu çıtanın, uyumun ve heyecanın Enver Başkanımız koordinesinde artarak devam edeceğine inanıyorum. Kendilerini Ordu’ya yaptıkları hizmetten dolayı tebrik ediyor ve gösterdiği misafirperverlik ve samimi karşılama için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ