BU PARK BAŞKA PARK

Okuduğunuz haber
“GÜREŞE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ’

KENT ESTETİĞİ ÖDÜLÜ ORDU'NUN

Anasayfa   /    SPOR    /    “GÜREŞE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ’

“GÜREŞE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ’

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde baş boyunda finale kadar yükselerek 3. olan Serhat Balcı'yı kutlayarak hediye takdim etti.

SPOR      07 Agustos 2018 - 12:39     0

“GÜREŞE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ’

Başkan Enver Yılmaz, bu yıl 657.si düzenlenen Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nde baş boyunda yarı finale kadar yükselerek 3. olan Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü Sporcusu Serhat Balcı’yı makamında ağırladı. Başarılı sporcuya çiçek ve hediye takdim eden Başkan Yılmaz, spora ve sporcuya her zaman destek vereceklerine dikkat çekti.

 

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Enver Yılmaz, “657.si düzenlenen başpehlivanlık müsabakalarında Büyükşehir Belediyemiz Güreşçisi Serhat Balcı, geçtiğimiz yılki başarısını devam ettirmek suretiyle bu yıl da 3. olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz. Yapmış olduğu müsabakaları da birebir izleme fırsatımız oldu. O zorlu mücadelelerden Serhat kardeşimiz, milli takımdaki o tekniği ve gücü yağlı güreşe yansıtmak kaydıyla çok güzel bir performans gösterdi. Büyükşehir Belediyemiz, bu yıl 657. Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nde 4 başpehlivanlık müsabakasına isim göndermek üzere yarışmalarda bulundu. Özellikle yarı finale gelinceye kadar çok ciddi mücadeleler oldu. İşin ikinci kısmı Recep Bey ile ilgili bölümdü ve onu da tüm Türkiye yakından biliyor” dedi.


 

“VERMİŞ OLDUĞUMUZ ÖDÜL SPORA DESTEĞİMİZİN GÖSTERGESİDİR”

Konuşmasında spora ve sporcuya her zaman destek çıktıklarını hatırlatan Başkan Yılmaz, “Burada milli sporcularımızın geleneksel spor dalları içerisinde en önemlilerinden biri olan Kırkpınar’da Ordu isminin tekrar tekrar dalgalandırılması ve yüksek sesle söylenmesi bizim için onur verici. 4 altın kemere namzet bir il idik. Recep kardeşimizin 4 defa altın kemer ve birincilik ödülü var. İnşallah o birincilikler kaldığı yerden devam edecek. Bugün vermiş olduğumuz ödül, spora olan desteğimizin de bir göstergesidir” şeklinde konuştu.


 

“SATRANÇ TAKIMI SÜPER LİG’E YÜKSELDİ”

Başkan Enver Yılmaz, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından 15-22 Temmuz tarihleri arasında Konya’da düzenlenen 2018 Türkiye Satranç Birinci Lig’de, Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü Satranç Takımı’nın da 1. Lig’de şampiyon olarak Süper Lig’e yükseldiğini de söyledi.


 

RECEP KARA, “ALMIŞ OLDUĞUM KARARI GÖZDEN GEÇİREBİLİRİM”

Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nde yaşanan haksızlık olayları sonrası ‘Kırkpınar benim için artık bitmiştir’ diyen Milli Güreşçi Recep Kara, vermiş olduğu kararı gözden geçireceğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

 

Ben 26 yıldır güreş yapıyorum. Oradaki haksızlığın sorumlusu olarak maçı yöneten merkez hakem komitesini komple görevden aldılar. Bu durum Recep Kara’nın bariz bir şekilde hakkının yendiğini tescilliyor. Sadece bu sene değil, geçmişte de birçok haksızlık yapılıyordu. Ben ona binaen bu sözleri söyledim. O sistem değişene kadar bir daha güreşmeyeceğimi ifade ettim ancak sistemin değişmesini inşallah umutla bekliyoruz. Gerçekten hakka ve hakkaniyete uyan bir yönetim gelirse almış olduğum kararı o zaman bir daha gözden geçirebilirim.

 

Konuşmaların ardından Başkan Enver Yılmaz ve sporcular fotoğraf çektirdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ