BAŞKAN GÜLER ŞOFÖRLERLE BULUŞTU

Okuduğunuz haber
FUAT KOZLUKLU ORDULULARLA BULUŞTU

Bayan Yavuz, Engelli Bireyleri Mutlu Etti

Anasayfa   /    KÜLTÜR SANAT    /    FUAT KOZLUKLU ORDULULARLA BULUŞTU

FUAT KOZLUKLU ORDULULARLA BULUŞTU

Kültüre ve sanata büyük önem veren Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür Buluşmaları kapsamında önemli isimleri Ordu'da ağırlıyor.

KÜLTÜR SANAT      26 Subat 2020 - 11:40     0

FUAT KOZLUKLU ORDULULARLA BULUŞTU

Orduluların ilgiyle beklediği Kültür Buluşmalarının bu haftaki konuğu ise “Gençliğe Kurulan Pusu” söyleşisiyle Gazeteci-Sunucu Fuat Kozluklu oldu.

Atatürk Kültür Merkezinde yapılan söyleşiye Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

“YAŞADIĞIM TOPRAKLARA, KÜLTÜRE VE İNANCA KATMA DEĞER OLUŞTURABİLMEK İÇİN ÇALIŞIYORUM”

Mesleğini önce insan sonra gazetecilik olarak yaptığını söyleyen Gazeteci-Sunucu Fuat Kozluklu, “Buraya ben bir yazar olarak gelmedim çünkü bir yazar değilim. Tarihe olan tanıklığımın notlarını düştüğüm kitabı sizlere anlatmak istedim. Mesleğimi önce insan sonra gazetecilik olarak yapmaya çalıştığım için ve belki de bir dönem çatışma bölgelerinde gazetecilik yaptığım için biraz cesaretim var. Yaşadığım topraklara, kültüre ve inanca katma değer oluşturabilmek için çalışıyorum. Korkum şu ki biz hafıza konusundan sorunluyuz, çabuk unutuyoruz. Ben bu anlamda unutturmamak için çabalayacağım. Eşinizde, dostunuzda eğer bir yalnızlık, içine kapanma, uzaklaşma belirtisi görürseniz uyarın onları” dedi.

Yapılan söyleşinin ardından Gazeteci-Sunucu Fuat Kozluk dinleyicilere imzalı kitabını hediye etti.

FUAT KOZLUKLU KİMDİR?

Fuat Kozluklu 1965 yılında Malatya’da doğmuştur. 1982 senesinde memleketinde yer alan bir gazete olan Görüş ile meslek hayatına adım atmış ardından İstanbul’da Cumhuriyet Gazetesi’ne geçiş yapmıştır. 1985’te Sabah Gazetesi’nin muhabir kadrosuna dâhil olmuş 1989’da tekrar Cumhuriyet Gazetesi ile çalışmalarını sürdürmüştür. Fuat Kozluklu savaşın ardından dünyanın sayılı gazetecileri arasında yer almıştır.

Bugüne kadar birçok kanal ve gazete bünyesinde çalışan Fuat Kozluklu birbirinden etkili isimlerle yapmış olduğu birçok röportajın altına imzasını atmıştır.

TRT Haber bünyesinde “Gece Bakışı” isimli haber programını sunmuştur. Ayrıca İstanbul Aydın Üniversitesi ve İstanbul Medya Akademisi’nde TV sunuculuğu ve haberciliği ile ilgili dersler vermekte ve TRT Haber’de çalışmaya devam etmektedir. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ