KANDEMİR, “BAŞARI ENVER BAŞKANIN KOORDİNESİNDE ARTARAK DEVAM EDECEK’

Okuduğunuz haber
GAYE AKSU ETKİNLİĞE KATILMADI!

MUHTAR KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

Anasayfa   /    KÜLTÜR SANAT    /    GAYE AKSU ETKİNLİĞE KATILMADI!

GAYE AKSU ETKİNLİĞE KATILMADI!

Ordulu sanatçı Gaye Aksu, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Ordulu isimlerin sahne alacağı konserden saatler öncesinde etkinliğe katılmaktan vazgeçti. 

KÜLTÜR SANAT      12 Eylül 2018 - 22:54     0

GAYE AKSU ETKİNLİĞE KATILMADI!

Aksu’nun katılmama sebebi ise Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine verdiği taahhütleri yerine getirmemesi olarak açıklandı.

Gaye Aksu ve birlikte çalıştığı Ay Prodüksiyon şirketi sosyal medya üzerinden konuya ilişkin bir açıklama paylaştılar.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi "Ordu İçin Buluşuyoruz" adlı kültür ve sanat festivaline katılacak olan Ordulu sanatçılardan Gaye Aksu, sahne almaktan vazgeçti. 

Aksu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada;

"Bu akşam Ordu Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu kültür sanat etkinliği kapsamında yer alan Ordu için buluşuyoruz konserine bağlı bulunduğum Ay prodüksiyon ve menejerlik firmasının OBB ile problem yaşamasından dolayı sahne alamayacağımı kıymetli dinleyicilerimle üzülerek paylaşmak isterim" ifadelerine yer verdi.

Orduluların ve tüm Ordulu sanatçıların buluştuğu gecede Gaye Aksu'nun bu şekilde tavır sergilemesi hemşerileri tarafından ayıplandı. Sosyal medyada bu açıklamaya tepki gösteren Ordulular aşağıdaki yorumları yaptı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ