116 DAİRE SATIŞA SUNULUYOR

Okuduğunuz haber
CEREN ÖZDEMİR ADI ÖLÜMSÜZLEŞİYOR
Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    CEREN ÖZDEMİR ADI ÖLÜMSÜZLEŞİYOR

CEREN ÖZDEMİR ADI ÖLÜMSÜZLEŞİYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler yaptığı açıklamada Altınordu ilçesinde Ordu'nun en büyük meydanı olma özelliğine sahip Köprübaşı Meydanı'na Ceren Özdemir adının verileceğini söyledi.

ASAYİŞ      11 Aralik 2019 - 11:02     0

CEREN ÖZDEMİR ADI ÖLÜMSÜZLEŞİYOR

Başkan Güler, kısa bir süre önce evinin kapısında uğradığı cani saldırı sonucu hayatını kaybeden Ordu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Ceren Özdemir’in adını ölümsüzleştirecek bir karara imza atıyor. Tüm Türkiye’yi yasa boğan olayın ardından Ceren’in isminin yaşatılması için çalışma başlattıklarını ifade eden Başkan Güler, “Acımız son derece büyük, ne yapsak onun için az kalır” dedi.

“İNŞALLAH BU SON OLUR”

Alınan kararla birlikte artık Ceren Özdemir isminin vatandaşların buluşma noktası ve ortak yaşam alanı olan Köprübaşı Meydanı’nda yaşatılacağını belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ceren Özdemir kızımızı hayatımızda, günlük yaşantımızda ve gönlümüzde yaşatmak istiyoruz. Bunun için Ordu’nun en işlek ve en büyük meydanı olan Köprübaşı Meydanı’na onun ismini vererek hatırasını yaşatacağız. İsim konusunda Köprübaşı Meydanının tercih edilmesinin sebebi ise ileriki tarihlerde bu meydanın kültür ve sanat etkinliklerinde de kullanılacak olmasıdır. Acımız son derece büyük, ne yapsak onun için az kalır. Ordu halkının verilen bu karar ile çok mutlu olacağına inanıyorum. Ceren, herkesin adını gönlünde yaşatmak istediği bir kardeşimiz. İnşallah bu son olur. Benzeri olaylar bir daha tekrar etmez” diye konuştu.

Başkan Güler konu hakkında aldıkları kararı sosyal medya hesabından da kamuoyu ile paylaşırken:

“Ordu'nun en büyük meydanı olma özelliğine sahip Köprübaşı Meydanı’na, Ceren Özdemir kızımızın adını verme kararı aldık. Ceren'imizin adını her zaman yaşatacağız. Seni hiç unutmayacağız güzel kızım” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ