AKKUŞ'UN YOLLARI SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR

Okuduğunuz haber
ÇATALPINAR- KORGAN YOLU SICAK ASFALTA KAVUŞTU

ÖĞRETMEN İNTİHAR ETTİ

Anasayfa   /    GÜNDEM    /    ÇATALPINAR- KORGAN YOLU SICAK ASFALTA KAVUŞTU

ÇATALPINAR- KORGAN YOLU SICAK ASFALTA KAVUŞTU

İlçelerde yol sorunlarına köklü çözümler getiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korgan ve Çatalpınar'ın yarım asırlık hasretine son verdi.

GÜNDEM      05 Eylül 2018 - 15:25     0

ÇATALPINAR- KORGAN YOLU SICAK ASFALTA KAVUŞTU

Başkan Enver Yılmaz, 17 km’lik Korgan-Çamlı-Çiftlik-Çatalpınar bağlantı yolunda çalışmaların tamamlandığının müjdesini verdi.

 

DERE YOLUNA BÜYÜKŞEHİR ELİ DEĞDİ

Korgan-Çamlı-Çiftlik-Çatalpınar bağlantı yolunun Büyükşehir Belediyesinin önemli ulaşım hizmetlerinden biri olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, “Bu güzergâhımız Korgan ve Çatalpınar ilçelerimize gittiğimizde bizden talep edilen bir yoldu. Yarım asırdır özlemle beklenen ve vatandaşlarımızın kendi emekleriyle açtığı dere yolu olarak bilinen güzergâhta ekiplerimiz, verdiğimiz sözü yerine getirmek adına hummalı bir çalışma yürüttü. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Çatalpınar’dan başlayan Çiftlik ve Çamlı Mahallesi üzerinden Korgan’a bağlanan 17 km’lik yol sıcak asfalta kavuştu. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

15 BİN METREKÜP TAŞ DUVAR İNŞA EDİLDİ

Başkan Enver Yılmaz, “Yaptığımız tüm yatırımlarda günü kurtarmak için değil, geleceğin inşası için çalışıyoruz. Evladiyelik yollar hayata geçiriyoruz. 17 km’lik Korgan-Çamlı-Çiftlik-Çatalpınar bağlantı yolunda da bu iddiamızı, 15 bin metreküp taş duvar ve 3000 metre yağmur suyu hattı inşa ederek gösteriyoruz. Hizmetlerimizi sağlam temeller üzerinde hayata geçiriyoruz” diye konuştu.

“BU YOLU HAYAL DAHİ EDEMİYORDUK”

Yapılan yatırım için Başkan Yılmaz’a teşekkür eden vatandaşlar, “Eskiden binek hayvanları vasıtasıyla ulaşımını sağladığımız yolun bu güne geleceğini hayal dahi edemezdik. Hayata geçirdiğimiz yatırım çok başarılı ve güzel oldu. Bu hayalimizi gerçeğe dönüştüren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ