ORDU'YA DENİZİ SEVDİRECEK PROJE

Okuduğunuz haber
BÜYÜKŞEHİR GAZA BASTI

ORDU'DA TÜKETİLEN ORDU'DA ÜRETİLECEK

Anasayfa   /    YAŞAM    /    BÜYÜKŞEHİR GAZA BASTI

BÜYÜKŞEHİR GAZA BASTI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, il genelinde altyapı ve yol çalışmalarına hız verdi.

YAŞAM      22 Mayis 2020 - 16:01     0

BÜYÜKŞEHİR GAZA BASTI

Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla başlatılan projeler kapsamında, ilçe merkezleri ve mahallerinde hummalı bir çalışma yürütülüyor.19 ilçede birçok noktada asfalt ve beton yol çalışmalarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ulubey ilçesinde 104 kilometre yolu asfaltla buluşturacak.

ŞİŞMAN: “BAŞKANIMIZ ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan ile birlikte, ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Büyükşehir Belediyesi’nin, Ulubey ilçesinde birçok noktada çalışmasının olduğunu vurgulayan Şişman, “Sn. Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla Ulubey ilçemize geldik. Yeni Sayaca Yolu, Küpkaya Kanyonu, halı saha alanı, Sayacabaşı'nda Büyükşehir Belediyemize ait tesis alanı ile Yüksekokul ve Sportif alanların bulunduğu arazide incelemelerde bulunduk” dedi.

“İLÇELERLE KOORDİNASYON ÜST SEVİYEDE”

Ulubey ilçesinde sıkı bir asfalt programı uygulayacaklarını belirten Şişman, “Toplam 104 kilometre yolu asfaltla buluşturacağız.  Ulubey Devlet Hastanesi mevkiinde 1 kilometrelik güzergâhta sıcak asfalt öncesi altyapı çalışmalarımız başladı. Afet Konutları ve Çatallı mevkiinde de sıcak asfalt çalışması yapacağız. Ulubey Belediyemizle tam bir koordinasyon içerisinde çalışmaları yürütüyoruz. İstişare halinde, birlikte hareket ederek, ilçe belediyelerimizle birlikte Ordu’yu kalkındıracağız” diye konuştu.

TÜRKCAN’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan ise “İlçemize gösterdiği hassasiyet ve verdiği desteklerden dolayı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerimi sunuyorum. Sadece Ulubey ilçemizde değil, 19 ilçede büyükşehir ekiplerimizin 7/24 çalıştığını görüyoruz. Ordu’nun 19 ilçesi şantiyeye dönmüş durumda. Biz biriz ve beraberiz. Hep birlikte Ulubey ilçemize önemli hizmetler sunacağız” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ