ÇAMBAŞİ'NA DA UYGULANACAK

Okuduğunuz haber
BÜLBÜL DERESI'NE ÖZEL ÇALIŞMA

SÖZLEŞMELİ TARIM ATAĞI

Anasayfa   /    YAŞAM    /    BÜLBÜL DERESI'NE ÖZEL ÇALIŞMA

BÜLBÜL DERESI'NE ÖZEL ÇALIŞMA

OBB Bülbül Deresi'nde çalışma başlattı.

YAŞAM      16 Nisan 2020 - 03:07     0

BÜLBÜL DERESI'NE ÖZEL ÇALIŞMA

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde bulunan Bülbül Deresi’nde temizlik ve ıslah çalışması başlattı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin ortasından geçerek denize dökülen Bülbül Deresi’nde biriken taş, toprak vb. malzemelerle bitki artıklarını, iş makineleri ve kamyonlar vasıtasıyla temizliyor. Bu çalışma haricinde dere içerisine yapılacak iki adet kapak sistemi ile derenin debisini yükseltecek olan Büyükşehir Belediyesi dere içerisini canlıların yaşam alanı haline getirmeyi hedefliyor.

“YAPILACAK ÇALIŞMA İLE BÜLBÜL DERESİNİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman Bülbül Deresi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalarla ilgili ekiplerden bilgi alan Şişman, “Altınordu ilçemizin tam ortasından geçen Bülbül Deresi için de ekiplerimiz özel çalışma yürütüyor. Rutin yaz bakımından hariç, dere içerisine iki ayrı noktaya 1 metre yüksekliğinde kapak sistemi yapıyoruz. Bu sistemle dere içerisinde su tutumunu sağlayacağız. Bu vesileyle derenin içerisine kaz, ördek, balık vb. canlılar bırakabileceğiz. Bu çalışma hem derenin temiz kalmasını hem de estetik açıdan güzel görünmesini sağlayacak.  Projenin başlamasına vesile olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e çok teşekkür ediyorum. İnşallah projemizi kısa sürede hayata geçirerek ilçemize ayrı bir katma değer sağlayacağız” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ