OTOBÜSLERE SIKI DENETİM

Okuduğunuz haber
BAŞKAN GÜLER ŞOFÖRLERLE BULUŞTU

FUAT KOZLUKLU ORDULULARLA BULUŞTU

Anasayfa   /    YAŞAM    /    BAŞKAN GÜLER ŞOFÖRLERLE BULUŞTU

BAŞKAN GÜLER ŞOFÖRLERLE BULUŞTU

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Şoförler Odasının Genel Kurul Toplantısı'na katıldı.

YAŞAM      26 Subat 2020 - 11:39     0

BAŞKAN GÜLER ŞOFÖRLERLE BULUŞTU

Toplantıya Başkan Güler’in yanı sıra Genel Sekreter Coşkun Alp, Toplu Taşıma Daire Başkanı Özgür Dayı, ORBEL Genel Müdürü Muhammet Günaydın ve çok sayıda Şoförler Odası üyeleri katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda Ordu ilinin toplu taşımada yaşadığı sorunlar değerlendirilerek çözüm önerileri sunuldu.

“SİZİN SORUNLARINIZ BİZİM SORUNLARIMIZ DEMEK”

El birliğiyle Ordu’nun kalkınması noktasında çalışılacağını belirten Başkan Güler, “Sizler bizi seçtiniz, biz de size layık olmaya çalışıyoruz. Sizin sorunlarınız bizim sorunlarımız sayılıyor. Biz sizlere canımızı emanet ediyoruz. Sizin yüzünüz gülerse bizim de yüzümüz güler. Vatandaşlarımızı huzur içinde taşıyamazsanız bizler de üzülürüz. Birinci meselemiz bedava taşınan kişiler. Bu devletimiz tarafından belirlenen bir husus. Bir gün sizlerle yaşlanacaksınız sizin de yakınlarınız yaşlanacak ama sizin için buna bir çözüm arıyoruz. Kaybınızı en aza indirmek istiyoruz. Gücümüzü ortaya koyarak bu kaybınızın bir kısmını karşılamayı düşünüyoruz. Bende geri vites yok. Yapacağımız dediğimiz vakit yapıyoruz. Nisandan itibaren Ordu’yu güzelleştireceğiz. Bundan dolayı yapacağımız tüm projelere hız verdik. El birliğiyle Ordu’yu kalkındıracağız. Yönetirken de Ordu’nun modern bir kent olmasını istiyoruz. Bunu sizinle birlikte yapacağız“ dedi.

“SİZ ORDU’MUZUN ŞEHRİ EMİNİSİNİZ”

Şoförler Odası ve Dolmuşçular Kooperatifi Başkanı Adem Yavuz, “Siz Ordu’muzun şehri eminisiniz. Alacağınız kararlarda sivil toplum kuruluşlarımızın görüşlerinin alınmasını sizden talep ediyoruz. Genel Kurul Toplantımıza katılımlarınızdan dolayı esnaf arkadaşlarımız adına sizlere teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ