ORDU ÜZERİNDEN ALGI YAPMAYIN!

Okuduğunuz haber
BAŞKAN ERDOĞAN ORDU'YA GELİYOR
Anasayfa   /    GÜNDEM    /    BAŞKAN ERDOĞAN ORDU'YA GELİYOR

BAŞKAN ERDOĞAN ORDU'YA GELİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ordu'ya geliyor.

GÜNDEM      09 Agustos 2018 - 13:43     0

BAŞKAN ERDOĞAN ORDU'YA GELİYOR

8 AĞUSTOS SEL FELAKETİ Foto Galerisi

Ordu’da sel felaketinin yaraları sarılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sel felaketinin yaşandığı bölgelerde inceleme yapmak üzere Cumartesi günü Ordu’ya gelecek.

Sel felaketinin başlamasından sonra ilk olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ordu’ya geldi. Soylu’dan sonra Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Kültür ve Turizm Eski Bakanı İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu selin zarara neden olduğu bölgelerde incelemelerde bulunacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Kurum’da Cuma günü Ordu’da olacak.

Erdoğan Cumartesi günü Ordu’da

Hafta sonunu Bayburt, Gümüşhane,Trabzon ve Rize’de geçirecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan programına Ordu’yu da ilave etti. Erdoğan’ın selden etkilenen Ünye, Fatsa ve Perşembe’de incelemelerde bulunacağı öğrenildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ