VALİ DENETİMLERİ ARTIRDI

Okuduğunuz haber
ALTINORDU BELEDİYESİ TÜM EKİPLERİYLE TAŞBAŞI'NDA

BELEDİYE VATANDAŞ EL ELE VERDİ

Anasayfa   /    YAŞAM    /    ALTINORDU BELEDİYESİ TÜM EKİPLERİYLE TAŞBAŞI'NDA

ALTINORDU BELEDİYESİ TÜM EKİPLERİYLE TAŞBAŞI'NDA

ltınordu Belediyemiz tüm ekipleri ile birlikte buram buram tarih kokan güngörmüş yapıları, sakin sokakları, tarihi konakları çevreleyen taş duvarlı bahçeleriyle şehrimizi geçmişten bugüne bağlayan tarihi semtlerimizden biri olan Taşbaşı Mahallesine çıkarma yaptı.

YAŞAM      18 Eylül 2020 - 16:36     0

ALTINORDU BELEDİYESİ TÜM EKİPLERİYLE TAŞBAŞI'NDA

ALTINORDU BELEDİYESİ TÜM EKİPLERİYLE TAŞBAŞI’NDA

Altınordu Belediyemiz tüm ekipleri ile birlikte buram buram tarih kokan güngörmüş yapıları, sakin sokakları, tarihi konakları çevreleyen taş duvarlı bahçeleriyle şehrimizi geçmişten bugüne bağlayan tarihi semtlerimizden biri olan Taşbaşı Mahallesine çıkarma yaptı.

“Bütün şehir eşit hizmet” anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediyemiz şehre ve insana dokunmaya devam ediyor.

Bir taraftan klasik belediyecilik hizmetlerini kesintisiz sürdüren Altınordu Belediyemiz diğer taraftan toplum sağlığının korunması virüsün yayılımının ve bulaşmasının önlenmesi için Koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfeksiyon ve hijyen çalışmalarını da hiç ara vermeden devam ettiriyor.

TÜM EKİPLERİMİZ ÇALIŞMA YÜRÜTÜYOR

Altınordu Belediyemiz, Başkanımız Aşkın TÖREN’in talimatıyla hayata geçirdiği planlama doğrultusunda tüm ekiplerle birlikte bir mahalleye girerek sokaklarını özel solüsyonlarla yıkıyor, park ve bahçelerin bakım onarımını yapıyor ve ayrıca mahallede meydana gelen alt yapı ve üst yapı aksaklıklarını da gidermeye devam ediyor.

Altınordu Belediyemiz bu kapsamda ilk çalışmayı tarihi Taşbaşı Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalarda Temizlik Müdürlüğü ekiplerimizce cadde ve sokaklarda süpürme ve köpüklü yıkama, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizce park ve yeşil alanlarda ağaç budama, ot biçme, bakım onarım ve genel temizlik, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından ise parke tamirat çalışması yapıldı.

MAHALLE SAKİNLERİ BİR İLKİ YAŞIYOR

Mahallede yapılan çalışmaları değerlendiren vatandaşlar ise Taşbaşı Mahallesinde ilk kez geniş çaplı bir çalışma yapıldığını söyledi. Altınordu Belediyemizin her alanda gerçekleştirdiği çalışmaları çok beğendiklerini aktaran mahalleliler Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın TÖREN’e teşekkürlerini iletti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ