TOPLU ULAŞIMDA YENİ TARİH YAZILIYOR

Okuduğunuz haber
AKKUŞ'UN YOLLARI SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR

ÇATALPINAR- KORGAN YOLU SICAK ASFALTA KAVUŞTU

Anasayfa   /    GÜNDEM    /    AKKUŞ'UN YOLLARI SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR

AKKUŞ'UN YOLLARI SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR

Yaptığı yol yatırımları ile ilçelere değişim yaşatan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akkuş ilçe merkezini de modern görünüme kavuşturmaya hazırlanıyor.

GÜNDEM      03 Eylül 2018 - 17:13     0

AKKUŞ'UN YOLLARI SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR

Başkan Enver Yılmaz, “Kırsalın yanı sıra ilçelerin merkezine de müdahalemiz sürüyor. Yaşanabilir Ordu inşasına yollarımızdan başladık ve bu kapsamda yoğun mesai harcıyoruz. İlçe merkezinde bulunan Gedikli, Kooperatif ve İnönü Caddelerimiz sıcak asfaltla modern görünüme kavuşarak yapılan çalışmayla birçok mahalleye ulaşım kolaylaşacak” dedi.

 

BİRÇOK MAHALLENİN ULAŞIMI KOLAYLAŞACAK

Gedikli, Kooperatif, İnönü Caddelerini kapsayan 1,5 km’lik alanda yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Enver Yılmaz, “Altyapı işleriyle parke söküm ve kazı dolgu işleri sürdürülen yolda kısa süre içerisinde asfalt öncesi altyapı malzemesi serilecek. Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla yolumuz yıl sonuna kadar sıcak asfaltla buluşturulacak. Yolumuz Gedikli, Çavdar, Meyvalı, Ceyhanlı Mahallelerine ulaşımı kolaylaştıracak” diye konuştu.

 

İLÇEDE 70 KM YOL DAHA ASFALTLA BULUŞACAK

Akkuş’a bugüne kadar Büyükşehir tarafından 41 km asfalt çalışması yapıldığını ifade eden Başkan Yılmaz, “Söz verdiğimiz gibi yol yatırımlarını belirlenen takvimde hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımız özlemle beklediği modern yollara kavuştu. Bu yıl Akkuş ilçemizde 70 km yol daha asfaltla buluşacak.  Yol konusunda sorunsuz bir Ordu inşa etmek için durmak yok yola devam diyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ