M.A.Ç SUÇ ÇETESİ LİDERİ ÇIKTI

Okuduğunuz haber
AFETTEN 4 GÜN SONRA GELDİ

18 EV BOŞALTILDI

Anasayfa   /    GÜNDEM    /    AFETTEN 4 GÜN SONRA GELDİ

AFETTEN 4 GÜN SONRA GELDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sel felaketinin yaşandığı bölgelerde incelemelerde bulunmak üzere Ordu'ya geldi. 

GÜNDEM      12 Agustos 2018 - 23:18     0

AFETTEN 4 GÜN SONRA GELDİ

İlk olarak İkizce İlçesi’ne giden Kılıçdaroğlu, burada  heyelan sonucu hayatını kaybeden 56 yaşındaki Bayram Sekmen'in evini ziyaret ederek ailesine başsağlığı diledi. Sekmen ailesine yapılan ziyarette Kur'an-ı Kerim okunup, dua edildi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Ünye'ye geçti. Kılıçdaroğlu, burada Karadeniz Sahil Yolu üzerinde bulunan ve tek şeridi  yıkılan Cevizdere Köprüsü'nde incelemelerde bulundu.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Doğaya saygılı olmamız lazım. Kentlerde yapılaşmayı, doğaya saygılı yapmamız gerekiyor. Doğa ile inatlaşmanın hiçbir mantığı, gerekçesi yoktur. Doğa ile inatlaşırsanız, dere yatağına ev yaparsanız, okul yaparsanız, bina yaparsanız bir süre sonra doğa kendi intikamını alır. Dolayısıyla doğaya saygılı, doğa ile inatlaşmadan bir kentleşme kültürünü geliştirmek zorundayız. İklim değişikliği bizim için bunu da zorunlu kılıyor. Bu çerçevede, özellikle belediye başkanlarına büyük görevler düşüyor. Bugün dünyada bir kentleşme yapılırken, yol yapılırken, köprü yapılırken, dere yatakları, yollar; 100 yıllık sis, kar yağışı, yağmur yağışları dikkate alınarak kentleşme yapılıyor ve bu çerçevede kent yeniden düzenleniyor, olgunlaştırılıyor. Umarız, bütün bu felaketler bize bir ders olur. Tabiatla inatlaşmadan gerekli kent kültürünü hep birlikte geliştirmiş oluruz" diye konuştu.

CHP Lideri selde yaralanıp Ünye Devlet Hastanesi’nde tedavileri devam eden yaralı vatandaşlara da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra Fatsa Yalıköy’e geçti. Kılıçdaroğlu burada selden zarar gören vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

İnceleme ve ziyaretlerin ardından Kılıçdaroğlu, akşam uçakla Ankara’ya gitti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ