ŞEHİT AİLELERİNE ÖVÜNÇ MADALYASI

Okuduğunuz haber
13 FARKLI NOKTADA SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

ONUCA DEĞİL SORUNA MÜDAHALE

Anasayfa   /    YAŞAM    /    13 FARKLI NOKTADA SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

13 FARKLI NOKTADA SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

Geçtiğimiz günlerde Ordu'da etkili olan şiddetli yağış sonrası tedbirlerini almaya devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, taşkın problemini direkt olarak yaşayan 13 farklı noktada 4 kombi, 3 temizlik aracı ile alt yapı yenileme ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

YAŞAM      18 Eylül 2020 - 16:29     0

13 FARKLI NOKTADA SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

13 FARKLI NOKTADA SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

Geçtiğimiz günlerde Ordu’da etkili olan şiddetli yağış sonrası tedbirlerini almaya devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, taşkın problemini direkt olarak yaşayan 13 farklı noktada 4 kombi, 3 temizlik aracı ile alt yapı yenileme ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

 

Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, yetersiz alt yapının bazı sorunları da beraberinde getirdiğine dikkat çekerek dereleri ıslah edip, sorunlu olan bölgelerde daha geniş yağmur ve kanalizasyon hattı inşa edileceğini söyledi.

 

“YOĞUN BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDEYİZ”

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Çağdaş şehircilik anlayışında olayları olmadan önce önlemek esastır. Bunun için de gerekli tedbirleri olaylar olmadan önce almak istiyoruz. Ordu hızla büyüyen bir şehir olduğu için alt yapısında bazı aksaklıklar olduğunu tespit ettik. Ordu’nun altında 11 tane dere mevcut. Bu 11 derenin güzergâhında incelemelerde bulunduk. Bu derelerin kiminin üstü kapatılmış kiminin üstüne ev yapılmış. Buralardaki yetersiz alt yapı bazı sorunlara sebebiyet veriyor. Büyükşehir Belediyesi olarak biz de bu sorunlu olan bölgeleri daha geniş yağmur suyu borularıyla, kanalizasyon hatlarıyla düzeltmeye çalışıyoruz. Su kontrol edilmezse felaketlere, edilirse zenginliğe sebep oluyor. Bu bakımdan biz dereleri ıslah ederek sel anında hızlı bir şekilde akmasını sağlamak ve su kaynağı olarak da kullanmak için çalışmalar yapıyoruz. Yoğun bir çalışma içerisindeyiz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ